|
A guy in my league has openly admitted he's looking to improve his pitching staff. I usually like to jump all over this in hopes of improving my hitters. I think it's easier to build a pitching staff off the waiver wire, compared to finding quality batters. So, here is his team: C Yadier Molina (StL - C) C Kelly Shoppach (Cle - C) 1B Kevin Youkilis (Bos - 1B,3B) 2B Chone Figgins (LAA - 2B,3B) 3B Ryan Zimmerman (Was - 3B) SS Stephen Drew (Ari - SS) CI Adam Dunn (Was - 1B,LF,RF) MI Kazuo Matsui (Hou - 2B) LF Carlos Lee (Hou - LF) CF Jayson Werth (Phi - LF,CF,RF) RF Jack Cust (Oak - LF,RF) OF Raúl Ibañez (Phi - LF) OF Bobby Abreu (LAA - RF) Util Russell Branyan (Sea - 1B,3B) SP Chris Carpenter (StL - SP) SP Jordan Zimmermann (Was - SP) NA SP Anthony Reyes (Cle - SP,RP) SP Kevin Millwood (Tex - SP) SP Zach Duke (Pit - SP) RP Francisco Cordero (Cin - RP) RP Chad Qualls (Ari - RP) RP Hideki Okajima (Bos - RP) RP Rick Porcello (Det - RP) DL Hiroki Kuroda (LAD - SP) DL DL John Smoltz (Bos - SP) DL
I'd probably be looking to improve my OF, but he states that his C,1B,3B,CI,OF are all available, and he is looking for MI,SP. I'd probably look at moving Kazmir and another piece to upgrade my hitting. Does anything stand out for you that would work for both teams, but basically greatly improve mine? Thanks Grey.
_________________ 16 team H2H, 8x8 R, H, RBI, HR, SB, AVG, SLG, BB W, QS, SV, HLD, K, ERA, WHIP, K/BB No bench, we start 2 catchers C - Carlos Santana, Jesus Montero 1B - Mike Carp 2B - Neil Walker 3B - Miguel Cabrera SS - Zack Cozart MI - Ryan Theriot CI - Brett Wallace LF - Brandon Belt CF - Justin Ruggiano RF - Jason Heyward OF - Desmond Jennings, Torii Hunter Util - Domonic Brown SP - Anibal Sanchez, James McDonald, Max Scherzer, Jonathan Niese RP - Vinnie Pestano, Greg Holland, Santiago Casilla, Jonathan Broxton DL - Troy Tulowitzki, Alex Rodriguez
|